Fa temps que no escric, al blog, tinc varis post a mitjes…però els he paralitzat per fer aquesta entrada. Es una entrada de protesta, de crit, d’estupor per un senyor i la seva política anticatalana…. I per extensió a tot el PP. son uns casposos!!!

No soc polític actiu, no em considero ni de dretes ni esquerres, ni radical ni conservador , ni nacionalista català ni espanyol… em considero un ciutadà del mon, obert a la gent i a les cultures

senyera21

Sóc català i visc a Catalunya , penso en català i renego en català però no em considero anti espanyol : actituds com les del senyor Wert, ministre de cultura , fan que encara mes ens separem de la forma de pensa i actuar.

1350418496995cartel wert 640

Amb la excusa de la crisi econòmica estan a aprofitant per desmuntar tot el terreny recorregut des de la època de Franco. Si es veritat, que des de fora, sembla que la política del català es excloent i discriminatòria…. però quan penses en català i et set català… creus que es mes discriminat que no ho puguis fer en la teva llengua.

En fí, senyor Wert, no sigui tant i tant obtús i consideri el català i la seva política d’immersió lingüística com una eina de supervivència. El castellà sempre es parlarà i es tractarà com es, la nostra segona llegua. Tots o quasi be tots , tenim familiars directes o indirectes que son nascuts fora de Catalunya, que parlant castellà i que mai s’han sentit discriminats per això….. en fí…. actituds com aquesta son les que encara ens fa sentir-nos mes catalans i amb menys ganes de formar part d’aquesta patria del segle XV

wert-torero

Categories:

Tags:

No responses yet

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías